Säljare

För omgående anställning söker Texet AB en säljare med bas i Stockholm.

Tjänsten består i att bearbeta befintligt kundunderlag samt att aktivt söka och upparbeta nya återförsäljare på tilldelat distrikt.

Vi söker en drivande, nyfiken, ambitiös och prestigelös person som inser att hög kundnärvaro med god service är nyckeln för att lyckas i rollen. Försäljningserfarenhet är ett krav för tjänsten och tidigare arbete med uppsökande försäljning och/eller en textil bakgrund kan vara meriterande.

Lämplig bostadsort för sökande är Stockholm med omnejd, men distriktet sträcker sig även utanför Stockholmsområdet varför tjänsten medför resor och ett flertal hotellövernattningar per månad.

Skicka Din ansökan - med tillhörande CV – till rekrytering@texet.se senast 2018-09-15, notera dock att urvalsprocessen kommer att ske löpande. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Krister Jonfelt på 0708-99 80 33.

Kundtjänstmedarbetare

Tjänsten medför daglig telefon och/eller mailkontakt med Texets återförsäljare. Genom ett positivt och serviceinriktat bemötande hjälper du kunderna, med såväl orderläggning som allehanda frågor kring våra produkter och leveranser, samt agerar back-up till våra utesäljare.

För att lyckas i rollen är Du glad och positiv samt mycket serviceinriktad. Du är stresstålig och tycker om att ha ”många bollar i luften” samtidigt och förstår värdet av ett bra kundbemötande.

För tjänsten är god datorvana ett krav och kunskap i Illustrator och Photoshop meriterande, liksom tidigare erfarenhet från liknande tjänst alternativt andra säljtjänster.

Sista ansökningsdatum för tjänsten – med snarast möjliga tillträde - är 2018-09-15, men intervjuer kommer att genomföras löpande så maila Din ansökan snarast – med tillhörande CV – till rekrytering@texet.se

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Krister Jonfelt på 0708-99 80 33 eller krister.jonfelt@texet.se.

Kundtjänstmedarbetare

Tjänsten medför daglig telefon och/eller mailkontakt med Texets återförsäljare. Genom ett positivt och serviceinriktat bemötande hjälper du kunderna, med såväl orderläggning som allehanda frågor kring våra produkter och leveranser, samt agerar back-up till våra utesäljare. För att lyckas i rollen är Du glad och positiv samt mycket serviceinriktad. Du är stresstålig och tycker om att ha ”många bollar i luften” samtidigt och förstår värdet av ett bra kundbemötande. För tjänsten är god datorvana ett krav och kunskap i Illustrator och Photoshop meriterande, liksom tidigare erfarenhet från liknande tjänst alternativt andra säljtjänster. Sista ansökningsdatum för tjänsten – med snarast möjliga tillträde - är 2018-09-15, men intervjuer kommer att genomföras löpande så maila Din ansökan snarast – med tillhörande CV – till rekrytering@texet.se Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Krister Jonfelt på 0708-99 80 33 eller krister.jonfelt@texet.se.

Åter

blah