Vi söker fler medarbetare

Texet AB söker kundtjänstmedarbetare till huvudkontoret i Upplands Väsby

Tjänsten medför daglig telefon och mailkontakt med Texets återförsäljare. Genom ett positivt och serviceinriktat bemötande hjälper du kunderna, med såväl orderläggning som allehanda frågor kring våra produkter och leveranser, samt agerar back-up till våra utesäljare.

För att lyckas i rollen är Du glad och positiv samt mycket serviceinriktad. Du är strukturerad och förstår värdet av ett bra kundbemötande.

Intervjuer kommer att genomföras löpande så maila Din ansökan snarast – med tillhörande CV – till rekrytering@texet.se

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av mathilda.wahlander@texet.se eller på telefon +46 (0)70-81 76 280

 Placeringsort är på Texets huvudkontor i Upplands Väsby strax norr om Stockholm.

Kundtjänstmedarbetare

Tjänsten medför daglig telefon och/eller mailkontakt med Texets återförsäljare. Genom ett positivt och serviceinriktat bemötande hjälper du kunderna, med såväl orderläggning som allehanda frågor kring våra produkter och leveranser, samt agerar back-up till våra utesäljare. För att lyckas i rollen är Du glad och positiv samt mycket serviceinriktad. Du är stresstålig och tycker om att ha ”många bollar i luften” samtidigt och förstår värdet av ett bra kundbemötande. För tjänsten är god datorvana ett krav och kunskap i Illustrator och Photoshop meriterande, liksom tidigare erfarenhet från liknande tjänst alternativt andra säljtjänster. Sista ansökningsdatum för tjänsten – med snarast möjliga tillträde - är 2018-09-15, men intervjuer kommer att genomföras löpande så maila Din ansökan snarast – med tillhörande CV – till rekrytering@texet.se Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Krister Jonfelt på 0708-99 80 33 eller krister.jonfelt@texet.se.

Åter

blah

J.Harvest & Frost söker medarbetare - minst 20 timmar/vecka i Sturegallerian

__________________________________________________________________

J.Harvest & Frost söker medarbetare - minst 20 timmar/vecka i Sturegallerian

J.Harvest & Frost har försett stockholmarna med strykfria skjortor sedan augusti 2016. Butiken i Sturegallerian öppnade i augusti 2018 och är varumärkets andra butik i Stockholm. Vi söker nu en person till butiken som kan jobba kvällar och helger samt i sommar.

Det är en tjänst på minst 20 t i veckan, med goda möjligheter till fler timmar än så. Tillträde 11 mars. Du ska vara minst 20 år, självständig och ha erfarenhet av något serviceyrke.

Vår huvudsakliga produkt är strykfria skjortor av hög kvalité för både herr och dam. Vi erbjuder även kostymer, blazers och ett brett sortiment av accessoarer i butiken.

Butiken ligger bakom Sturehof i Sturegallerian som tusentals människor passerar igenom varje dag. I butiken är servicenivån hög och likaså kundens förväntningar. Tycker du om och brinner för service och stil är detta den perfekta arbetsplatsen för dig.

Våra öppettider är: vardagar 10-19, helger 10-17, 12-17.

Märk din ansökan: ”Sturegallerian” och skicka till sture@jhandf.com till butikschef Johan Bertilsson.

Web: www.jharvestandfrost.com

Instagram: j.harvestandfrost_brandstores

Facebook: J.Harvest & Frost Brandstores